top of page

Uppsägningstid/Bindningstid

1 mån uppsägningstid. Ingen bindningstid.

Uppläggningsavgift 299 kr

Gäller endast engångs- eller fågångsuppdrag. Gäller ej kunder med stadigvarande abonnemang.

BARNVAKT/NANNY

 

199 kr - grundpris

 

Timpris vid antal timmar
per månad

3-12 timmar                            199 kr
12-24 timmar                       185 kr
24-mer timmar                     179 kr

Tillägg-OB
Kväll/natt, 18.00-06.00            10 kr
Helgdagar                                  20 kr

SJUK/VAB-PASSNING

06.00-18.00                             209 kr

22.00-07.00                             229 kr

Priser visas efter Rut-avdrag och
inkl. moms

Pris per timme
...vad ingår?

DETTA INGÅR

  • Barnpassning upp till tre barn.

  • Internutbildning (barnsäkerhet)

  • HLR utbildning med inriktning barn

  • Administrering av Rut-avdraget.

  • Försäkring för din barnvakt.

  • Kontinuerlig fortbildning för barnvakten.

  • Nöjdhetsgaranti
     

Vad kostar det?

Stadigvarande- och schemalagd barnpassning.
Tillfällena för er barnpassning bokas in med fasta återkommande tider eller som stadigvarande behov av visst antal timmar per månad. Du som förälder har en dialog med barnpassaren där ni tillsammans bokar in de tillfällen ni har behov av.
Sporadiska extra tillfällen går att boka in utan någon extra avgift.

Engångs- eller fågångsuppdrag
När ni har behov av barnpassning endast vid enstaka tillfällen dvs. ej stadigvarande

kan vi endast erbjuda befintliga barnpassare som idag jobbar för Nannybyrån.

En uppläggningsavgift om 299 kr tillkommer för första tillfället.

Sjuk/vab barnpassning
Passning av barnet när det är sjuk gäller endast vid lättare förkylningar, uppvilningsdag efter tidigare sjukdom, problem med värk.Vi finns även om du som förälder är sjuk och känner att du behöver stöttning i att ta hand om barnet. Vid magsjuka, febersjukdomar och kraftiga förkylningar har vi inte möjlighet att erbjuda barnpassning.

Utbildning för er barnpassare
Vi utbildar er barnpassare i bland annat barnsäkerhet, bemötande och tillvägagångssätt i sitt arbete. HLR utbildning med inriktning mot barn ges vid närmsta kursstart. Vår ambition är alltid att er barnpassare ska vara klar med denna del innan hon eller han påbörjar passningen av ert barn. Vid överenskommelse kan barnpassningen påbörjas innan utbildningen genomförts.

Rut-avdrag
Gäller endast för privatpersoner. Vi på Nannybyrån står för all administration kring detta. Ni får en faktura med avdraget färdiguträknat samt att vi sköter ansökan gentemot Skatteverket. I dagsläget är det möjligt att nyttja 25 000 kr per år i Rut-avdrag per vuxen person i hushållet. Alla priser på vår hemsida visas efter rut-avdrag och inklusive moms. Läs gärna mer på Skatteverkets sida här.

Funderingar?

Kontakta oss för beställning eller om du är intresserad av att veta mer!

Hur det fungerar med...
Fler funderingar?
Vanliga frågor

Ålder på barnet?
Generellt så gäller att ju yngre barnet är, desto kortare stunder bör det lämnas utan sina föräldrar.
Innan barnet nått två års ålder är barnpassningstillfällena lämpligen kortare för att det inte ska bli jobbigt för barnet som kan uppleva avsaknaden av föräldrarna som påfrestande.
Man kan även säga att ju yngre ett barn är, desto mer erfarenhet och mognad krävs av barnvakten.

Vem blir barnvakt?
Att ta hand om och passa barn är ett väldigt stort ansvar. Vi utgår först och främst utifrån era önskemål. Exempel kan vara om ni vill ha en barnvakt inom ett specifikt åldersintervall, en viss grad av tidigare erfarenhet, körkort, personlighetstyp som ni ser som önskvärd mm.
Vi på Nannybyrån ser till att så långt det går matcha rätt kandidat mot era önskemål.
Innan vi föreslår en barnvaktskandidat för er så gör vi en noggrann koll i sociala medier, referenser från tidigare arbetsgivare, utdrag ur polisens belastningsregister och givetvis en intervju.
Sist men inte minst får ni som familj träffa barnvaktskandidaten för att se och känna efter hur hon eller han fungerar med er.
Vi strävar alltid i första hand att hitta kandidater med


Inför ert första barnvaktstillfälle.
Precis som inom förskolan så är det åtminstone för de yngre barnen bra med ett eller kanske ett par inskolningstillfällen där ni som föräldrar är tillsammans med barnet och barnvakten.
Er barnvakt kommer att ha med sig checklistor på bra saker att gå igenom för att både ni och barnvakten ska känna sig säker på vad som gäller för er familj. Ni fyller även tillsammans i kontaktformulär så att ni kan nå varandra om frågor eller situationer uppstår. I barnvaktens uppdragsformulär fyller ni i information så som regler, förhållningssätt, riktlinjer, tider, eventuella allergier mm. som gäller hos er. Kommunikationen mellan er och barnvakten är väldigt viktig.

Upplägg

för er barnpassning

179 kr

fr.

När ni behöver en barnvakt vid stadigvarande tillfällen. Vi tar hand om ert barn hemma hos er eller i nära anslutning till hemmet. Till exempel hämtning från förskola eller när ni jobbar obekväma arbetstider utanför förskolans öppettider. Kanske är det så att barnet är för litet eller ännu inte fått plats på förskola.En annan anledning kan vara när ni som föräldrar behöver ladda batterierna och helt enkelt behöver vuxentid utan barn. Vi finns för er med vår trygga barnpassning! 

Barnpassning vid sporadiska tillfällen så som vid VAB, extrainsatta arbetspass/utbildningar eller varför inte en fritidssyssla eller kvällsaktivitet i vuxen regi med paus från vardagen för dig som förälder? Oavsett anledning så finns vi redo att vara er avlastning!

Sporadiska tillfällen
Heltid/Deltid

Stadigvarande barnpassning vid heldagar eller deltid av dag beroende på ert behov. Till exempel när barnet inte blivit tilldelad förskoleplats eller att ni som föräldrar av andra anledningar vill ha ert barn hemma.

Regelbunden
Nöjdhetsgaranti
Vi strävar alltid efter att ni ska vara nöjda fullt ut. Stämmer inte kemin mellan er och barnpassaren så byter vi till en annan.

Barnvakt - Utifrån era behov

bottom of page