top of page

Vår ambition

Vi på Nannybyrån vill vara det trygga och glada valet när det kommer till att anlita en barnvakt för sitt barn. Det finns nog inget som är viktigare för en förälder än just barnen. 

När man som familj kommit i tankar om att anlita en barnvakt vill vi på Nannybyrån vara er resurs. Vi är själva föräldrar och utgår från tänket; "Vilken barnvakt skulle få passa mitt eget barn". Utifrån det så utbildar vi våra barnpassare vidare för för att ni som familj och barnvakten ska känna sig så trygga som möjligt i uppgiften. 

Vi är ett företag med säte i Östersund, Jämtland som vill hjälpa föräldrar att underlätta pusslandet med tider eller för att vara en avlastning i vardagen. Vidare i vårt nätverk erbjuder vi förutom barnpassning även hemstädning och andra hushållsnära tjänster med bra rabatt från Midcare Städ.

Vi vill stå på en stabil grund och anser att det inte finns några genvägar till god kvalité när det kommer till den barnpassning vi utför.

Fortbildning och kontinuerlig utveckling för våra medarbetare är viktigt. Vi tror på medinflytande och medbestämmande för vår personal. 

Våra barnvakter är noggrant utvalda och har ett intresse av att jobba med barn.
Vi bakgrundskollar, utbildar och stöttar så att de kan stå stabilt i sin roll som barnvakt/barnpassare.

Barnvakten är försäkrad och har lön enligt kollektivavtal. 

Kundansvarig
Therese Hedman

070-38 56789

Verksamhetsansvarig
Kim Sjöberg

bottom of page